Om

Vi som jobbar på Föreningsgranen är eller har alla varit aktiva inom idrotten på ett eller annat sätt. Vi vet hur svårt det är att få det att gå runt och hur mycket tid alla föräldrar, barn och ledare måste lägga ner för att lagkassan ska gå ihop.
Vi vill att ni på ett enkelt sätt utan stor arbetsinsats från ledare, ungdomar och föräldrar ska kunna tjäna rejält med pengar så att ni kan förverkliga era drömmar.
Säljer ni våra presentkort så slipper ni i princip allt arbete och dessutom så säljer ni en väldigt lättsåld produkt som nästan alla ändå ska ha.

Föreningsgranens anställda

person_001Erica Borgh
Erica kommer från kampsportens värld och var bland annat svensk juniormästare i karate 1998. Hon är en driven entrepreneur som älskar utmaningar och brinner för kundservice.
Epost: erica@foreningsgranen.se

person_002Nicklas Eriksson
Nicklas har spelat innebandy och har varit aktiv spelare (målvakt) i Åkersberga IBF (Ackers), IBK Succé, Hemgårdarna och Boo IBK. Nicklas var med och grundade Boo IBK 1987 tillsammans med sina vänner och  var ordförande för föreningen under ett antal år. Boo IBK började som ett kompisgäng men är idag efter diverse sammanslagningar innebandyklubben Nacka Wallenstam IBK.
Epost: nicklas@foreningsgranen.se

Richard Svensson
Richard har spelat bandy i Västerås SK och vunnit junior SM-silver. Han har också spelat i Allsvenskan med Västanfors och Tillberga.
Han är nu 31 år gammal och håller igång med bandyn i dom lägre divisionerna.
Richard brinner för lagidrotten och jobbar gärna för att tjäna in pengar till klubbarna.
Epost: info@foreningsgranen.se
Telefon: 0733 – 68 26 56