Tjäna pengar till laget

1 Bestäm er i laget eller klassen för att tjäna pengar med Föreningsgranen.

2 Utse en kontaktperson (minst 18 år). Kontaktpersonen ansvarar för  kontakten med Föreningsgranen och beställning samt redovisning av presentkorten.

3 Berätta för alla ni känner, familj, släkt, vänner och grannar att ni säljer Julgranar. Ett tips kan även vara att informera på mammas och pappas arbetsplats.

4 Sälj nu presentkorten och ta betalt direkt av kunden. Informera även om vår hemsida, där de kan läsa om våra försäljningsställen.

Ert arbete är nu över och ni kan redan nu räkna ut er förtjänst. Det enda som återstår är att redovisa antalet osålda presentkort till oss på Föreningsgranen. Efter att ni redovisat presentkorten till oss så får ni en faktura med 10 dagars betalningstid. Pengarna som blir över är er förtjänst.

Kunden tar nu med sitt presentkort till något av alla våra försäljningsställen och väljer ut sin julgran precis som
vanligt.

Tjäna pengar till laget eller föreningen genom vår webshop

1 Ni får en unik kod till vår webshop