Om

Vi som jobbar på Föreningsgranen är eller har alla varit aktiva inom idrotten på ett eller annat sätt. Vi vet hur svårt det är att få det att gå runt och hur mycket tid alla föräldrar, barn och ledare måste lägga ner för att lagkassan ska gå ihop.
Vi vill att ni på ett enkelt sätt utan stor arbetsinsats från ledare, ungdomar och föräldrar ska kunna tjäna rejält med pengar så att ni kan förverkliga era drömmar.
Säljer ni våra presentkort så slipper ni i princip allt arbete och dessutom så säljer ni en väldigt lättsåld produkt som nästan alla ändå ska ha.

Föreningsgranens anställda

Tommy Svensson

Epost: info@foreningsgranen.se

Richard Svensson
Richard har spelat bandy i Västerås SK och vunnit junior SM-silver. Han har också spelat i Allsvenskan med Västanfors och Tillberga.
Han är nu 31 år gammal och håller igång med bandyn i dom lägre divisionerna.
Richard brinner för lagidrotten och jobbar gärna för att tjäna in pengar till klubbarna.
Epost: info@foreningsgranen.se

Telefon: